Kép

Johnnie Walker Annapurna Expedíció 2016

Napló
2016. 03. 22.

Az éjjel rendkívül erős álmaim voltak. Talán, ha lesz egy szabad napom, megpróbálom szavakba önteni őket…

Mingma szerint holnap vagy holnap után lesz áruszállítás az alaptáborba. Szóval, legalább egy pihenőnapom van. Örülök: szeretnék gondolkozni egy kicsit, átélni, ami történt velem…
Reggel örömmel érzem, hogy fizikailag remekül vagyok. Nem lemerültem, csak éhes lettem (alaposan: tegnap megettem kb. 3 vacsorát) és valahogy tónusba, formába jöttem. Az akklimatizációm bizonyára elég jó mostanra. (Jó sok éjszakát töltöttem el fent.) Az alaptábor nem jelent majd gondot.

A harci kedvem is erős, érzem, hogy a terveim világosak, a gondolataim a megfelelő mértékig leegyszerűsödtek, „ellentmondás mentes” vagyok. Remek! Ezt az érzést kerestem!

Egy csapat hippi túrázóval lemegyek a melegvizes forrásokhoz és a nap jelenős részét ázva és sztorizva, viccelődve töltjük, kár, hogy a magammal hozott finom Johnnie Walker whisky-k már mind az alaptáborban vannak, szívesen koccintottam volna velük a találkozás örömére. Azért persze keresek gomb elemet a kamera mikrofonjába, kiszárítom a felszerelésem és egy 20 éves német hippi gondjaira bízok egy pendrive-ot, hogy juttassa haza. (Képek, videó… Talán sikerül…)

Esete megint felfalok 2,5 vacsorát.

Szponzorok

Johnnie Walker Névadó szponzor
Sourcing Hungary Kft. Magyarország Kiemelt szponzor
Vitalpaletta Társ szponzor
REON Digital Társ szponzor
Zajo Társ szponzor
Bodri Pincészet Társ szponzor
G-Shock Társ szponzor