Hír

Annapurna jótékonysági aukció a gyerekekért

2016-06-11 10:38:06

Az elektronikus árverésen virtuális kalapács alá kerül a Klein Dávid által felajánlott - Annapurna csúcsán járt - teleszkópos túrabot és egy darab kő a hegyről, továbbá Dávid által dedikált Annapurnás ajándéktárgyak.

A tavalyi Manaslu expedíció névadó szponzora, illetve az idei Johnnie Walker Annapurna expedíció kiemelt támogatója, a Sourcing Hungary Kft. Klein Dávid magashegyi expedíciós hegymászóval karöltve jótékonysági licitet szervez, hogy az arra rászorulók és az adományozó licitálók is részesülhessenek a sikerből.

Az aukción keresztül befolyó pénzadományok kedvezményezettjei magyar és nepáli gyerekek. Az összegek egyrészt egy nepáli óvoda, az Annapurna Nursary & Kindergarden (Dhamphus-Nepál), másrészt a jászberényi Szent István Körúti Általános Iskola és Speciális Szakiskola közel 170 hátrányos helyzetű, sérült diákjainak javára kerülnek felajánlásra.

Az elektronikus árverésen virtuális kalapács alá kerül a Klein Dávid által felajánlott - Annapurna csúcsán járt - teleszkópos túrabot és egy darab kő a hegyről, továbbá Klein Dávid által dedikált Annapurnás ajándéktárgyak.

Regisztráljon Ön is, hogy részese legyen a sikernek!

 

Küldje meg elérhetőségeit (név, telefonszám, e-mail cím) az aukcio@sourcing.hu email címre és a regisztrációt követően tájékoztatjuk a részletekről.

Regisztrációs határidő:  2016. május 31. 24:00 óra

Az elektronikus árverés időpontja (interneten keresztül):  2016. június 07. 10:00 óra

Tárgyak átvétele személyesen Klein Dávidtól: 2016. június 10. 15:00-18:00 óra

 

Az aukcióval kapcsolatban további információ kérhető:

Pacza Mónika, Mobil: +36-70-314-5792, Email: mpacza@sourcing.hu

 

További részletek, illetve a 22 db. árverési tárgy ITT tekinthető meg.