Hír

Az én Everestem

2016-09-06 20:27:42

A Megszállottak Klubja 2016. szeptember 1-én megnyitotta rendhagyó kiállítását a B55 Kortárs Galériában.

„Gyermekkori álmaid megvalósulását soha, senki nem fogja számon kérni rajtad, az a te feladatod."

A sokak által csodált, nagyszerű események világába való belépés nem egy szűk elit kiváltsága. Oda innen, Magyarországról is el lehet jutni. - így szól annak a Megszállottak Klubjának a hitvallása, amely megannyi nem olimpiai sportokban jelentős eredményt elért sportembert gyűjtött össze az elmúlt évtizedekben. Jelenleg 54 fő alkotja a tagságot, például: Monspart Sarolta tájfutó, Besenyei Péter műrepülő, Fa Nándor vitorlázó, Ferjáncz Attila raliversenyző, Klein Dávid hegymászó, Kropkó Péter triatlonista, Piroch Gábor kaszkadőr stb. 

A fényképeket, videókat és személyes tárgyakat is bemutató kiállítás november 30-ig 10.00-20:00 óra között a Balaton utca 4 szám alatt ingyenesen látogatható. Iskolai csoportokat is várnak! Előzetesen az alábbi telefonszámon lehet bejelentkezni: 20-9611-003.

A klub tagjai életútjuk bemutatásával és bárki számára nyitott esti beszélgetésekkel szeretnék inspirálni a látogatókat és érdeklődőket. Az első beszélgetés alkalmával a főszervező Koncz Ákos (hegymászó - szerk.) vendége Klein Dávid lesz. Pontos időpont: szeptember 9. 19:30-22:30, Facebook esemény.