Kép

Magyar Annapurna Expedíció 2012

Napló
2012. 04. 26.

Havazás kezdődött odafönn ma is, ezért teljességgel reménytelen a továbbjutás. Tibi és András lejöttek a kettesből, 6 óra felé érkeztek meg az alaptáborba. Laci és Zsolt pihenik a fáradalmakat, Zsolt megkapta a hótalpakat, de nem sokat javít. Ott alszanak a kettesben és az egész kompánia holnap reggel elindul lefelé! Hát, ez a menet nem jött be.

Én ápolgatom magamat idelent, mert az I-es alulöltözött félbivakom egy kicsit megfázósra sikeredett. Ahhoz képest, hogy Annapurna észak, kicsit sokan vagyunk itt lent, de kibírható, csak ez a konyha ne lenne ilyen hozzáértés nélküli. Ha nem avatkozom be (és ezt nem lehet nyakló nélkül, mert úgynevezett nemzetköziek is vannak, vagy 15-en. Hogy a spanyol, az amerikai, mexikói min hízik, ki tudja? nekik jó!) elképesztő állagú és ízű kotyvalékokat csinálnak, az anyag ugyanaz! Még büszkék is rá.

Sajnos, mi csatlakoztunk egy nagyobb csapathoz és így nem vagyunk magunk urai, de igyekszünk! A mi porcióinkat igyekszem egy kicsit följavítani, a két cseh mászó örömére is!Kollár Lajos

Szponzorok